Arrangement

Foreningernes Dag 2019

Nykøbing F. Bymidte (Gågaden) bliver forvandlet til et stort fællesskabssted lørdag den 14. september kl. 10-14. Din forening har muligheden for at præsentere sig over for et større publikum og deltage i festdagen - hvor vi samtidig hylder frivilligheden.

Fritidsafdelingen i Guldborgsund Kommune stiller i samarbejde med Vores Nykøbing, Guldborgsund Frivilligcentret og Lindholm Indefra - Nykøbing F. midtby gratis til rådighed for jer, så I kan vise jeres aktiviteter frem, og I får mulighed for f.eks. at vise et spil krolf, give de unge en ridetur på en hest, vise Laudrupfinten i fodbold eller fortælle hvor lidt der skal til for at bekæmpe ensomhed - alle kan deltage.

Erfaringer fra sidste år viser, at det er vigtigt at tænke en form for aktivitet ind i ens stand for dermed at vække interesse hos forbipasserende.

Deltagelse er gratis: I forbindelse med tilmeldingen vil vi gerne vide, hvor meget plads I skal bruge (gerne i m2), hvilken aktivitet I vil vise på standen, om I skal bruge strøm, om I ønsker sparring til ideer til aktiviteten på jeres stand, hvor mange frivillige der bemander standen. (oplyses ved tilmelding)

Informationsmøde den 19. august kl. 17-18 Vi håber at I har lyst til at deltage og har måske brug for lidt yderligere oplysninger. Derfor afholder vi et informationsmøde mandag d. 19. august kl. 17 - 18 på Rådhuset i Byrådssalen, hvor vi kan fortælle meget mere om arrangementet, og I kan få svar på jeres spørgsmål. Du/I skal ikke tilmeldes til informationsmødet, men blot møde op.

Arrangementsoplysninger

Nykøbing F. Bymidte - Gågaden
Jernbanegade
4800 Nykøbing F.
Tidspunkt
14-09-2019 kl. 10:00 - 14:00
Tilmeld inden
02-09-2019

Kontakt oplysninger

Navn
Trine Frederiksen
Adresse
Parkvej 37
Postnr. og by
4800 Nykøbing F.
Telefonnr.
25180375
Email
tbf@guldborgsund.dk

Arrangementlokation