Arrangement

Onlinekursus om stress 5. og 6. august

Stress er en lidt underlig størrelse, for den er på mange måder en hjælp for os, men samtidig kan den blive for meget. Det samme begreb kan med andre ord dække og et stort spænd af belastninger. Så forudsætningen for at kunne håndtere stress er at forstå den - både den gode og den dårlige side af den.

Derfor tilbyder vi nu et online kursus om “stress”, hvor du får en masse fakta om, hvad der sker i hjernen og kroppen. Der er nogle typiske tegn man kan være opmærksom på og ved at forstå dem, kan man i tide gøre noget ved de udfordringer, man møder i hverdagen.

Du får nogle simple teknikker, der kan hjælpe dig med at håndtere din stress. Det er teknikker der både hjælper hjernen og kroppen med at finde tilbage til roen og det, der lader dig op. Og endelig får vi en snak om, hvorfor vi ender i de situationer, hvor stress bliver noget negativt, som tapper os for energi.

Kurset er delt i 2x1 time, og man skal kunne deltage begge dage. Dette kursus foregår den 5. og 6. august klokken 9-10 Der er andre stresskurser, hvis tidspunktet ikke passer dig.

Du får tilsendt links til de to dage senere.

Venlig hilsen

HR & Arbejdsmiljø

Arrangementsoplysninger

Online
Online
4800 Online
Tidspunkt
05-08-2020 kl. 09:00 - 10:00
Tilmeld inden
03-08-2020

Kontakt oplysninger

Navn
Asmus Andersen
Adresse
Parkvej 37
Postnr. og by
4800 Nykøbing F
Telefonnr.
25180185
Email
asmus@guldborgsund.dk

Arrangementlokation