Arrangement

Foreningernes Dag 2023

Nykøbing F. Bymidte (Torvet og Gågaden) bliver forvandlet til et stort fællesskabssted lørdag den 9. september 2023 kl. 10-15. Din forening har muligheden for at præsentere sig over for et større publikum og deltage i festdagen - hvor vi samtidig hylder frivilligheden.

Fritidsafdelingen i Guldborgsund Kommune stiller i samarbejde med Vores Nykøbing og Guldborgsund Frivilligcentret - Nykøbing F. midtby gratis til rådighed for jer, så I kan vise jeres aktiviteter frem, og I får mulighed for f.eks. at vise et spil krolf, give de unge en ridetur på en hest, vise gymnastikserier, strikkeopskrifter eller fortælle hvor lidt der skal til for at bekæmpe ensomhed - alle kan deltage.

Erfaringer fra foregående år viser, at det er vigtigt at tænke en form for aktivitet ind i ens stand for dermed at vække interesse hos forbipasserende.

Deltagelse er gratis: I forbindelse med tilmeldingen vil vi gerne vide, hvor meget plads I skal bruge (gerne i m2), hvilken aktivitet I vil vise på standen, om I skal bruge strøm, om I ønsker sparring til ideer til aktiviteten på jeres stand, hvor mange frivillige der bemander standen.

Informationsmøde tirsdag den 15. august kl. 17-18. Vi håber at I har lyst til at deltage og har måske brug for lidt yderligere oplysninger. Derfor afholder vi et informationsmøde tirsdag d. 15. august kl. 17 - 18 på Rådhuset i Byrådssalen, hvor vi kan fortælle meget mere om arrangementet, og I kan få svar på jeres spørgsmål. Du/I skal ikke tilmeldes til informationsmødet, men blot møde op.

Arrangementsoplysninger

Nykøbing F. Bymidte - Torvet, Gågaden, Lilletorv og Hollands Gaard
Torvet, Hollands Gaard og Jernbanegade
4800 Nykøbing F.
Tidspunkt
09-09-2023 kl. 10:00 - 15:00
Tilmeld inden
04-06-2024 kl. 23:00

Kontakt oplysninger

Navn
Søren Hyllegaard Pedersen
Adresse
Parkvej 37
Postnr. og by
4800 Nykøbing F.
Telefonnr.
25180306
Email
shp@guldborgsund.dk

Arrangementlokation