Arrangement

Foredrag om Nudging og Hygiejne

Menneskelig adfærd er en af de vigtigste komponenter for en virksomhed. Og god hygiejne kan være afgørende for at holde sygefraværet nede og sikre det gode arbejdsmiljø. I anledning af hygiejneugen inviterer Guldborgsund Kommune alle lokale virksomheder og arbejdspladser til et gratis foredrag. Foredragsholderen er Pelle Guldborg Hansen. Han er forsker i adfærdsdesign og ekspert i, hvordan man ændrer menneskers adfærd. Foredraget er for både ledere og medarbejdere. Det er ikke afgørende om hygiejne er en stor del af jeres arbejdsliv. De redskaber og metoder, som foredraget præsenterer os for, kan bruges uanset om du og dine medarbejdere arbejder på kontor, værksted eller ude i private hjem. Der bliver ingen pisk, gulerod eller løftede pegefingre. I stedet vil Pelle Guldborg Hansen ved hjælp af humor og gode eksempler fra hygiejneområdet gøre os alle klogere på, hvordan vi kan påvirke medarbejdernes adfærd på arbejdspladsen. Der vil være både forskning, fortælling og fascination i foredraget. Vi håber meget, at du vil prioritere din egen og dine medarbejderes tid på denne eftermiddag. Vi kan garantere en relevant, underholdende og værdiskabende eftermiddag.

Hygiejneugen: I uge 38 sætter hele Danmark fokus på hygiejne. I år vil Guldborgsund Kommune gerne give de lokale arbejdspladser og virksomheder muligheden for at blive bedre til hygiejne og forebyggelse af sygdom.

Om Pelle Guldborg Hansen: Pelle Guldborg Hansen er adfærdsforsker ved Roskilde Universitet. Pelle er en levende og engageret formidler, og foredraget vil med garanti give dig og dine medarbejdere nye perspektiver på menneskelig adfærd og hygiejne.

Arrangementsoplysninger

Nykøbing F. Hallerne: Hal 3
Nr. Boulevard 4A
4800 Nykøbing F.
Tidspunkt
18-09-2019 kl. 12:00 - 15:30
Tilmeld inden
16-09-2019

Kontakt oplysninger

Navn
Engelien Kuiper
Adresse
Parkvej 37
Postnr. og by
4800 Nykøbing F.
Telefonnr.
25180075
Email
enku@guldborgsund.dk

Arrangementlokation