Arrangement

For nye borgere: Slå et slag for lokale aktiviteter, foreninger og fællesskaber

Velkommen til Guldborgsund Kommune!

Vi er henrykte over at byde dig velkommen til Vores Guldborgsund, hvor fællesskaber, bevægelse og oplevelser står i centrum. For at sikre, at du føler dig hjemme og har mulighed for at lære vores lokale fællesskaber og foreninger at kende, inviterer vi dig hermed til et helt særligt velkomstarrangement.

Vores fire store lokale idrætsforeninger – Golfklubben Storstrømmen, NFH - Nykøbing F. Håndboldklub, NFC - Nykøbing FC (bredde) og NBK - Nykøbing Falster Badmintonklub, har slået sig sammen for at præsentere dig for en uforglemmelig dag fyldt med sjov, aktivitet og godt selskab for hele familien.

HVORNÅR? Lørdag d. 27. april kl. 14:00 - 18:00

HVOR? Golfklubben Storstrømmen, Kringelborg Alle 9, 4800 Nykøbing Falster

TILMELDING (FORLÆNGET FRIST) Senest fredag den 22. april 2024 kl. 12:00 af hensyn til forplejning. Eventuelle afbud efter udløb af tilmeldingsfristen skal sendes på skrift til borgerogbranding@guldborgsund.dk.

Vi har sammensat et spændende program, der inkluderer aktiviteter inden for foreningernes sportsgrene. Uanset om du ønsker at prøve kræfter med noget nyt, har en særlig interesse du gerne vil udforske eller bare vil have en sjov og aktiv dag med familien, så er der noget for enhver smag!

Ovenpå sådan en aktiv dag vil der være rig mulighed for at hygge og lære andre bedre at kende ved vores fællesspisning.

Dette arrangement er ikke kun en mulighed for at bevæge sig, dyrke motion og lære nye færdigheder, men også en fantastisk chance for at blive en del af vores imødekommende lokalsamfundet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og se dig til en dag fyldt med sjov, fællesskab og nye bekendtskaber. Tag familien med!

NB! Du kan læse mere om at være tilflytter i Guldborgsund på www.tilflytter.dk, hvor du også kan se andre arrangementer for nye borgere og finde inspiration til dit nye liv i Vores Guldborgsund.

Arrangementsoplysninger

Golfklubben Storstrømmen
Kringelborg Alle 9
4800 Nykøbing Falster
Tidspunkt
27-04-2024 kl. 14:00 - 18:00
Tilmeld inden
26-04-2024 kl. 12:00

Kontakt oplysninger

Navn
Udviklingskonsulent Tanja Beckmann Sørensen
Adresse
Parkvej 37
Postnr. og by
4800 Nykøbing Falster
Telefonnr.
25182711
Email
tbsj@guldborgsund.dk

Arrangementlokation