Arrangement

Kulturnatten 2024

Fredag den 4. oktober kl. 14-22 afholder vi atter Kulturnat i Nykøbing F. – og vi vil gerne have jer med! Ligesom de foregående år rykker kommunens kulturaktører sammen i centrum af Nykøbing F. Her vil der være mulighed for (GRATIS) at indrette en formidlingsstand med f.eks. informations- & konkurrence materiale eller workshop-aktiviteter. Og/eller præsentere et arrangement i byrummet, eksempelvis på Torvet, Lilletorv eller i gågaden, hvor der er plads til events, der kræver mere plads og er publikumsengagerende. På Kulturnatten vil vi gerne involvere så mange af Guldborgsunds kulturaktører som muligt. Det betyder, at vi ud over større institutioner som eks. Kulturfabrikken, Teatret Masken, Guldborgsund Bibliotekerne, Guldborgsund Musikskole og Fuglsang Kunstmuseum/Ensemble Storstrøm også gerne ser mindre, lokale aktører og foreninger stille op.

På den måde kan vi vise, hvad der rører sig på kommunens kulturscene og række ud til et bredt publikum.

Kulturnatten falder tæt på efterårsjævndøgn, og derfor har Kulturnatten en underoverskrift, der hedder ’Mellem Lys og Mørke’. Denne overskrift kan I frit vælge om I vil forholde jer til, hvad enten I laver aktiviteter på en stand eller i byrummet.

Bemærk at der den 4. oktober også er Late Night i Nykøbing F., og at der forventes mange gæster i byrummet.

Vi håber naturligvis, at rigtigt mange kulturaktører har lyst til at være med på Kulturnatten.

For nærmere information kontakt: Kulturkonsulent Julie Damgaard Nielsen, T: 2518 1899 E: judn@guldborgsund.dk eller Eventkoordinator Søren Hyllegaard, T: 2518 0306, E: shp@guldborgsund.dk.

Ved tilmelding Brugernavn: kulturnat24 Password: kulturnat24

Arrangementsoplysninger

Nykøbing F. centrum

4800 Nykøbing F.
Tidspunkt
04-10-2024 kl. 14:00 - 22:00
Tilmeld inden
04-06-2024 kl. 10:00

Kontakt oplysninger

Navn
Søren Hyllegaard
Adresse
Parkvej 37
Postnr. og by
4800 Nykøbing F.
Telefonnr.
25180306
Email
shp@guldborgsund.dk

Arrangementlokation