Arrangement

Annonceskrivningskursus "Den gode jobannonce"

En iøjefaldende, velskrevet og målrettet jobannonce øger effekten af din annonce og tiltrækker relevante kandidater til den ledige stilling. Jobannoncen skal derfor ses som en salgsannonce, hvor du sælger både stillingen og din afdeling/center på få sekunder. Fanger du ikke målgruppens interesse, er de hurtigt videre og finder måske aldrig ud af, at ønskejobbet kunne være blevet deres.

Når du skriver gode, målrettede jobannoncer øger du chancen for at tiltrække de rigtig kandidater.

I en tid hvor der bliver større og større rift om den kvalificerede arbejdskraft, er employer branding en helt nødvendig disciplin. Det gælder særligt indenfor en række specifikke fagområder, som fx sygeplejersker, lærere, pædagoger og SOSU-assistenter, hvor kampen om de dygtig medarbejdere er særlig intens. Derfor er det også vigtig, at vi gør en ekstra indsats overfor attraktive kandidater indenfor disse faggrupper og er ”top og mind”, når ønsket om et jobskifte melder sig.

Kan du tiltrække dygtige kandidater og få de rigtige medarbejder om bord, kan de være afgørende for, om kommunen bliver en succes, både fagligt og som arbejdsplads.

På annonceskrivningskurset lærer du om den gode jobannonce og employer branding, og du får værktøjer, der bidrager til, at du kan skrive målrettet til din ønskede målgruppe.

Arrangementsoplysninger

Bibliotekets festsal
Rosenvænget 17, 1
4800 Nykøbing F.
Tidspunkt
05-09-2019 kl. 08:30 - 12:00
Tilmeld inden
03-09-2019

Kontakt oplysninger

Navn
Lone Bille
Adresse
Parkvej 37
Postnr. og by
4800 Nykøbing F.
Telefonnr.
25180202
Email
lbi@guldborgsund.dk

Arrangementlokation