Arrangement

KOM OG VÆR MED TIL AT SKABE TURISME FÆLLESSKABET I GULDBORGSUND!

ALLE DELTAGERE OPTAGES PÅ EN FÆLLES NETVÆRKSLISTE OVER TURISMEAKTØRER OG LOKALE ILDSJÆLE, SÅ NYE FORBINDELSER OG NETVÆRK KAN STYRKE ”DEN LILLE TURISME” OG DEN ENKELTE AKTØR.

Kom til debatmiddag, præsenter dig selv og mød andre aktører og ildsjæle, der også brænder for at skabe gode oplevelser i kommunen. Alle præsenteres og kommer til orde - fokus er på de muligheder, der kan være i nye samarbejder i relation til ”Den Lille Turisme” og fremtidens autentiske oplevelser.

Som et ekstra krydderi supleres debatmiddagen med oplæg og debat v/ Tommy Krabbe, cand.mag. i interpersonel organisations -kommunikation. Oplægget ”Forandringer, forskellighed og fællesskab” tager udgangspunkt i nysgerrighed - kan det, der giver mening for andre, også give mening for mig?

Aftenen er tænkt som et inspirerende indslag hen over et måltid mad, hvor du bidrager med dine ideer til samarbejde i relation til ”Den Lille Turisme” samt initiativer for unikke og særlige oplevelser.

Debatmiddagen faciliteres af Rune Macdonald, der er ansat som oplevelseskonsulent i Kultur & Fritid, Guldborgsund Kommune.

Vi håber at se alle interesserede til debatmiddagen - medbring gerne brochurer og lignende til din præsentation!

Er du forhindret i at deltage, er du alligevel meget velkommen til at skrive en mail og komme med på turismefællesskabets netværk - og mailliste. Sæt i øvrigt allerede nu kryds i kalenderen ved torsdag den 31. oktober, hvor næste møde bliver speeddating mellem turistaktører, ildsjæle etc.

Arrangementsoplysninger

Nykøbing Falster Roklub
Sophieholmen 17
4800 Nykøbing F.
Tidspunkt
26-09-2019 kl. 18:00
Tilmeld inden
29-09-2019

Kontakt oplysninger

Navn
Rune Macdonald
Adresse
Parkvej 37
Postnr. og by
4800 Nykøbing Falster
Telefonnr.
25180327
Email
rma19@guldborgsund.dk

Arrangementlokation